Sausio 31 d. 17.30 val. Klaipėdos etnokultūros centre (Daržų g. 10)
Kviečiame susipažinti su senaisiais Mažosios Lietuvos skoniais. Renginyje dalyvaus ir išskirtinius Klaipėdos krašto maisto gaminimo ypatumus atskleis Prof. Rimvydas Laužikas, bus pristatyti Šilutės Hugo Šojaus muziejaus leidiniai „Klaipėdos krašto kulinarinio paveldo atradimai“ ir „Klaipėdos krašto konditerijos atradimai. Kepiniai“.
Rimvydas Laužikas – paveldo komunikacijos tyrinėtojas, istorikas, archeologas, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto profesorius, UNESCO Nematerialaus kultūros paveldo Tarpvyriausybinio komiteto Vertinimo komisijos narys.
Užsukite paklausyti ir paragauti! Jūsų laukia Mažosios Lietuvos gastronomijos šedevrai.
Renginys nemokamas!

Post Views: 28